Har du upplevt den där irriterande känslan när man lagt ifrån sig glasögonen, och inte minns vart det var? Man letar i flera minuter för att hitta dem på det enklaste stället möjligt, på huvudet? Känner du igen känslan av att träna med glasögon som glider ner på näsan? Du är inte ensam! Glasögon kan komma med många olika nackdelar, även fast de såklart kan vara supersnygga! Inte är det lätt att till exempel sminka sig utan dem på sig. Men inte med dem på sig heller. Kruxet är olösbart. Förutom om du tar in ögonlinser i bilden! Grattis till en enklare vardag!

Varför endagslinser?

Trots att många tror sig ha hittat denna genialiska lösning sedan länge, kan det vara något som undkommit dem trots allt. De använder veckolinser. Även fast dessa helt klart kan vara en bättre lösning för bättre syn gentemot den gamla skolan med glasögon, så för de även med sig mycket små krångliga moment. Veckolinser måste varsamt tas hand om och ses över varje dag. Dessutom är de otroligt dyra! De är klurigare att få rätt till i ögat och skapar lätt irritation. Endagslinser är den smidigare lösningen där du köper ett stort paket med engångslinser, som håller precis under en dag! Du kan enkelt använda dem när du sminkar dig och får så till ditt ögonsmink perfekt.

Gör din vardag enklare

Du kan utan problem sätta in linserna på morgonen, och njuta hela dagen av den friska känslan runt ögonen. Inga problem med att läsa tidningen, telefonen eller dokumenten på morgonmötet. Du behöver inte ens märka av att du normalt har dålig syn! Tack vare att endagslinserna bara används en dag behöver du heller inte ha koll på vilka linser du använt hur länge. Åker de i på morgonen åker de ut och iväg på kvällen! Dålig syn och glasögonlooken är ett minne blott!

Fördelar med endagslinser:

  • Enkla att sätta in i ögonen.
  • Ingen irritation från användning tidigare dagar.
  • Inga glasögon att tappa bort vid små minnesluckor.
  • Sminka dig enkelt på morgonen.
  • Ta med dig linserna enkelt i sin förpackning vart du än ska.
  • Du sparar pengar – de är billigare än veckolinserna!