Fotboll

Biljetter till EM i fotboll 2016 får man tag på genom att göra en intresseanmälan via UEFA:s hemsida. Det gäller såklart att vara ute i god tid då detta är ett av de större evenemangen i Europa och världen som lockar många åskådare och mycket uppmärksamhet i allmänhet.

Biljetterna lägga ut på UEFA:s hemsida efter det att det är klart vilka lag som kommer att spela i vilka grupper. Efter att kvalmatcherna är spelade så kan man alltså börja förbereda sig på att ansöka om biljetter.

Biljettpriserna under gruppspelet ligger mellan €25 och € 145 medan priserna för biljetter till den stora finalen ligger på mellan €85 och €895. Man kan naturligtvis spara ihop så att man kan gå på den stora finalen en gång i livet om man vill det då priserna inte är helt ouppnåeliga för vanliga människor.

Ansökan biljetter

Ansökan går till som så att du gör en intresseanmälan i vilken du väljer vilket av de kvalificerade lagen du vill se plus vilken typ av biljett du önskar köpa. Efter att man gjort sin ansökan om biljett så får man vänta till slutet av februari 2016 då själva utlottningen av biljetterna sker. Denna utlottning är helt random och hör handlar det bara om att ha tur. Är man medlem i ”Landslagets Supporterklubb” har man dock företräde.

Det finns inga andra officiella kanaler än UEFA för att ansöka om biljetter och det är INTE ”först till kvarn…” som gäller, utan oavsett när du ansöker om biljett under den tid ansökan är öppen har du lika stor chans att få en biljett.

Biljettpriserna skiljer sig åt beroende av vad för slags match det är samt var i arenan man vill sitta. De dyraste biljetterna är de som ger en plats på långsidan medan plasterna högt upp eller långt ner bakom mål är de billigaste biljetterna. Oavsett vad för slags biljett man får tag i så är det naturligtvis en upplevelse som är värd varenda krona för fotbollsentusiaster då detta är fotboll när den är i sitt esse!

Är du intresserad av att försöka få plåtar till årets stor fotbollshändelse? Du hittar mer information om fotbolls-Em 2016 på sajten footballfocus.se – De har skriver mycket om allt som gäller fotboll, en lysande sajt för dig med passion för sporten.

Premier League

För många är de stora mästerskapen som EM en höjdpunkt som man följer dagligen! Under hela året går det dock utmärkt att se bra fotboll. Enligt många är de större ligorna dessutom ännu bättre än EM och VM ifall man vill njuta av fotboll när det är så bra den kan vara! Den Engelska ligen, Premier League, startade 1992 och 20 lag tampas om segern.

De tre främsta lagen går direkt vidare till Uefa Champions League som är en fotbollsfest för alla som brinner för denna idrott. Att få se de stora lagen utkämpa sina möten ihop med en fullsatt arena hängivna åskådare är en upplevelse åtskilliga önskar få känna. Det finns biljetter till Premier League hos fotballfocus.se och även till övriga matcher under året.